© All Asia Marketing Network Sdn Bhd dan rakan sekutu projek yang berkaitan . "Melakar Jejak Akhir Zaman" seperti  yang diwakili dalam laman web ini adalah nama jenama kolaborasi projek All Asia Marketing Network dengan Matsu Mas berserta lain-lain rakan sekutu yang berkaitan. 
COLLABORATIVE PARTNERS
AUNI MOHAMAD
Penasihat Kandungan
MATSU MAS
Penyelidek & Hos

RASHID ASRI
Produksi Kreatif

RASHIDAH HASHIM
Penerbit Eksekutif

TEAM
"MELAKAR JEJAK AKHIR ZAMAN" adalah sebuah projek bebas bagi menerbitkan siri DVD dokumentari filem yang berlandaskan  pendekatan secara ilmiah menggunakan seni kreatif dan media. Semua fakta dan pendapat akan dibentangkan secara analisa kritikal dengan tujuan mengupas serta mengenengahkan kebenaran sesuatu  isu dan ilmu sebenar dalam konteks islam dan eskatologi Islam   tanpa menghubungkaitkan dengan mana-mana individu, badan atau organisasi juga mana-mana pengaruh pemikiran, kepercayaan, fahaman dan aliran termasuk politik, Para pengurusan, penyelidek serta penerbit berhak menerima atau mengenepikan sesuatu isu, maklumat atau keterangan yang dipercayai palsu, bermaksud propaganda atau yang dimanipulasikan bagi memenuhi sesuatu agenda. Semuga para penonton mendapat manafaat ilmu yang sebaiknya melalui penerbitan video-video ini kelak dan dapat mengarahtujukan kehidupan masing-masing ke jalan yang sebaiknya. 
Siri ini merupakan pembentangan imbasan sejarah dan fakta dalam konteks Islam dan eskatologi yang dikupas secara 
analitikal dan kritikal dengan mengaitkan peristiwa dan isu semasa yang berlaku dalam dunia hari ini. Dengan petunjuk 
Al-Quran, Hadis serta kitab-kitab muktabar kita menelusuri jalan ini untuk mengambil petunjuk, iktibar serta pengetahuan 
dalam membentuk diri dan kehidupan masa depan yang terbaik untuk umat manusia.
COMMUNICATION
RASHIDAH HASHIM
ALL ASIA MARKETING NETWORK SDN BHD
49, Tingkat 1, Jalan Todak 4, Bandar Seberang Jaya, 
13700 Perai. Pulau Pinang
TEL (Office) : 04 399 3489      
EMAIL : shidah@allasia.com.my